Mijn
boeken

Met trots presenteer ik je mijn boeken “Verrot Lekker” en “Verrot Gezond”. Beide zijn het resultaat van mijn voortdurende ontdekkingsreis in de fascinerende wereld van fermentatie. Van het creëren van smaakvolle, gefermenteerde lekkernijen tot het begrijpen van de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van gefermenteerd voedsel, deze boeken geven je een diepgaand inzicht in deze eeuwenoude keukenkunst. Ben je klaar om deze culinaire reis te beginnen en je keuken om te toveren in een fermentatiewerkplaats? Laten we dan samen duiken in de verrot lekkere en verrot gezonde wereld van fermentatie!

Verrot Lekker

“Verrot Lekker” is veel meer dan alleen een kookboek. Het is een vurige ode aan de magie van fermentatie, waarin de culinaire kunst van het ‘verrotten’ tot leven wordt gebracht. In dit boek leid ik, Christian Weij, je door de fascinerende wereld van microben en smaken, met recepten variërend van kimchi en zuurdesembrood tot zelfgemaakte yoghurt en tempeh. Naast de traditionele technieken introduceer ik je ook in moderne fermentatiemethoden, voor het experimenteren met nieuwe smaakprofielen en texturen. “Verrot Lekker” is niet alleen een uitnodiging om te leren en te experimenteren, maar het is ook een kans om de culinaire tradities te omarmen die de basis vormen van zoveel gerechten die we vandaag de dag kennen en waar we van houden. Bestel hier een door Christian gesigneerd exemplaar.

Verrot Gezond

Na het succes van “Verrot Lekker” gaat “Verrot Gezond” nog een stap verder, dit keer met een focus op de gezondheidsaspecten van gefermenteerde voeding. Fermentatie is niet alleen een manier om voedsel te conserveren en om te zetten in heerlijke gerechten, het kan ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen bieden, van een verbeterde spijsvertering tot een sterker immuunsysteem. In “Verrot Gezond” ontdek je hoe je deze voordelen kunt benutten en leer je hoe gefermenteerd voedsel past in een evenwichtig dieet. Met een reeks recepten die zijn ontworpen om zowel je smaakpapillen te prikkelen als je gezondheid te verbeteren, is “Verrot Gezond” een essentiële gids voor iedereen die geïnteresseerd is in de genezende kracht van gefermenteerd voedsel. Bestel hier een door Christian gesigneerd exemplaar.

Gesigneerde exemplaren van beide boeken zijn € 34,50 ex verzendkosten. Bestellen kan via onderstaande knop. Geef dan, onderaan het bestelformulier waar je je adresgegevens invult, even aan voor wie ik het boek met signeren. 

Hoi
Leuk dat je er bent!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief
en je hoort als eerste wanneer er weer nieuwe workshops of andere evenementen te boeken zijn.

Let's go!

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.